Expeditie Rotsoord

Zaterdag 4 september barst het HE:LEEN Festival | Expeditie Rotsoord weer los! Zowel overdag als ’s avonds valt er veel te genieten. HE:LEEN | Expeditie Rotsoord 2021 is net als voorgaande jaren een mengelmoes en kruisbestuiving van kunst, cultuur, muziek en nog veel meer. Uiteraard is ook op kinderboerderij Nieuw Rotsoord veel te beleven. Zo treedt het muzikale duo Sprakeloos op van 13.30 tot 14.00 uur. De twee jonge muzikanten hebben een breed repertoire, van Simon & Garfunkel tot The Black Keys.

Na Sprakeloos zet poppenspeler Rik Rikken als vanouds de boel weer op stelten. Zijn vrolijke, tegendraadse voorstellingen laten niet alleen kinderen schateren van het lachen… Rik Rikken staat van 15.00 tot 15.40 uur op het programma.

En alsof dat nog niet genoeg is, laat daarna Count Tipsy van zich horen. Deze Utrechtse band verrast met een jazzy sound in moderne outfit. Het optreden begint om 16.30 uur en duurt tot 17.00 uur.

Alle optredens op Nieuw Rotsoord zijn gratis toegankelijk! Kijk voor het uitgebreide programma van HE:LEEN Festival | Expeditie Rotsoord op heleenfestival.nl.