Hypnobirthing

Marise Bout geeft op Nieuw Rotsoord cursussen hypnobirthing. De hypnobirthing-methode is een compleet, uitgebreid trainingsprogramma bekend uit Britse ziekenhuizen om spanning los te laten en vertrouwen op te bouwen tijdens zwangerschap en geboorte. Aangevuld met holistisch lichaamswerk en meditatie-ervaring van mij als docent. Voor jou en je partner, gemaakt om je baby de best mogelijke start te geven.

Met de 2-daagse hypnobirthing cursus in Utrecht van Natural Waves Hypnobirthing leer je te vertrouwen op jezelf, je lichaam en de natuur. Je kan het, in welke situatie of omstandigheid dan ook. Je leert alles wat nodig is voor een kalme geboorte, samen met je geboortepartner. Als zaadje van natuurlijke rust dat mag groeien en bloeien bij jou, je partner en je kind. Tijdens en ná de zwangerschap. Kijk hier voor cursusdagen op Nieuw Rotsoord.

Je draagt het licht van leven in je. Je koestert de kleine baby in je buik en beseft je hoe bijzonder het is dat dit kleintje in jou groeit en bloeit.

 Nu ben je op weg naar de bevalling en kan je wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Om te kunnen omgaan met de onzekerheden en spanningen rondom de bevalling. Of om jouw oergevoel als zwangere vrouw te bekrachtigen. Of allebei.