Hypnobirthing

Ook voor hypnobirthing kan je terecht op Nieuw Rotsoord. Marise Bout geeft vier- en tweedaagse hypnobirthing-cursussen aan aankomende moeders met partners om spanning los te laten en vertrouwen op te bouwen tijdens zwangerschap en geboorte.
Tijdens de hypnobirthing-cursus leer je te vertrouwen op jezelf, je lichaam en je intuïtie. Bevallen, je kan het, in welke situatie of omstandigheid dan ook. Je leert wat er nodig is voor een kalme geboorte in eigen regie, samen met je geboortepartner.
Naast ademtechnieken, visualisaties, zelf-hypnose en affirmaties bevat de cursus ook holistisch lichaamswerk om samen met je partner te doen, zoals aanrakings- en massagetechnieken tijdens de bevalling. Naast de verbinding tussen lichaam en geest is er uitgebreid aandacht voor je eigen keuzes en navigeren binnen de geboortezorg. Thuis kan je alles op je gemak nog eens terugkijken, lezen en luisteren, want je krijgt bij deelname meteen ook toegang tot de online hypnobirthing-cursus!
Ook Engelstalige cursussen
Naast Nederlandstalige zijn er ook Engelstalige hypnobirthing cursussen. Hoewel Marise zelf Nederlands is, maakt haar achtergrond als sociaal geograaf met werkervaring in het buitenland haar enthousiast om internationale stellen in Nederland te begeleiden. Hoe meer diversiteit, hoe beter! Bovendien is ze oorspronkelijk opgeleid als Hypnobirthing Teacher in het Verenigd Koninkrijk en is ze dus bekend met het Engelstalige hypnobirthing vocabulaire.

Ervaringen
“Ik kijk met een goed gevoel terug op de bevalling. Het geboorteproces verliep heel bewust, met veel rust! Met bezinning, ruimte om mijn eigen keuzes te maken
en meer gevoel van controle hebben. Bedankt hiervoor!”

De cursus vindt plaats in De Garage, de activiteitenruimte achter de kinderboerderij op Rotsoord 20. De ingang is via de poort aan de achterzijde.

Contact
Marise Bout
www.naturalwaves.nl
06-40143722