(Kinder)feestjes

Reserveer

(Kinder)feestjes
Het is mogelijk op Nieuw Rotsoord een (kinder)feestje te geven. U kunt hiervoor de boomgaard, de ruimte onder het afdak bij de klauterheuvels of onze nieuwe activiteitenruimte – de Garage – tijdens de openingsuren van de kinderboerderij huren (door de week van 11.00 tot 17.00 uur en in de weekeinden van 13.00 tot 17.00 uur).
U kunt uw kinderfeestje zelf regelen en zelf eten, drinken en spelletjes van thuis meenemen.
Tussen 21 maart en 21 september kunt u ook gebruikmaken van een kinderfeestpakket. Dit moet minimaal 10 dagen van te voren worden besproken.

Voor de kinderfeestpakketten is er op dit moment keuze uit:
• Piratenfeest: er wordt geknutseld, geschminkt en er is een speurtocht, met allerlei opdrachten, naar de schat.
• Diddlefeest: Diddlina is ontvoerd, en moet via opdrachten teruggehaald worden. We beginnen dit feestje met het maken van maskers.
• Er zijn twee dierenspeurtochten. Een speurtocht met vragen over de dieren (voor 5-6 jarigen en een voor 7-9 jarigen) en een harenspeurtocht. Bij deze laatste speurtocht krijgen kinderen in groepjes een doosje met potjes met haren en stickers. Ze moeten de juiste sticker op het bijpassende potje met haar plakken. Dit doen ze aan de hand van vragen over de dieren, kijken, voelen, ruiken!
Speurtochten kunnen ook los van verjaardagsfeestjes worden gedaan.

Reserveren
Reserveren kunt u via de paarse knop. Wij nemen vervolgens contact met u op, zodat u ook eventuele extra’s kunt bespreken, zoals potten koffie, thee en aanmaaklimonade, speurtochten, een extra tafel in de boomgaard (biertafels met bankjes), enzovoort. Verder worden de gemaakte afspraken schriftelijk vastgelegd, zodat er geen verwarring kan ontstaan over prijzen en tijden.
Let op: het maximaal aantal feestgangers is 50 personen in de boomgaard. De Garage biedt onderdak aan maximaal 40 personen. De ruimte onder het afdak is beperkt, dus daarom houden we daar een maximum van 15 personen aan. Deze aantallen zijn inclusief kinderen.

Wat kost het?
(Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw)
1 tot 15 personen voor boomgaard/afdak           € 25,- (U-pas € 15,-)      Garage € 65,-
15-25 personen voor boomgaard/afdak               € 35,- (U-pas € 25,-)     Garage € 85,-
Meer dan 25 personen voor boomgaard/afdak   € 65,- (U-pas € 50,-)     Garage € 100,-
Deze kosten zijn inclusief gebruik van 1 (picknick)tafel met 2 bankjes; eventueel extra tafels en banken kunt u huren.

Extra’s
Deze kosten komen boven op de kosten voor gebruik van de ruimte:
– extra tafel met 2 bankjes                € 5,-
– Kopjes koffie/thee                           € 0,75
– Pot koffie/thee                                 € 3,50
– Kan met limonade                           € 2,-
– Dierenspeurtocht                             € 3,- per boekje
– Harenspeurtocht                              € 5,- per doosje (per groepje 1 doosje)

Betaling
U betaalt op de dag van het feestje, contant of pinbetaling.

Reserveer

Wij hebben nu ook nieuwe feestjes!

In samenwerking met Partyplanning Hieperdepiep bieden wij de volgende feestpakketten aan:

  • Unicornfeest: Poppy de unicorn is verdwaald en is op zoek naar haar Unicorn-vriendjes. Willen jullie de nieuwe vriendjes van Poppy worden? Dan moeten jullie wel eerst alle opdrachten doen om haar te kunnen vinden: maskers versieren, haren sprayen, speurtocht met nog meer leuke opdrachten. Uiteindelijk vinden de kinderen de Unicorn-poppy en krijgen alle kinderen een Unicorn-bag met een leuke verrassing en  snoep/fruit-zakje naar keuze.
  • Jungle-Safari feest: Monkey Donkey zit opgesloten en moet bevrijd worden door zijn vriendjes. Maar dan moet je eerst door de jungle om uiteindelijk bij Monkey Donkey te komen. Gaat het jullie lukken om Monkey Donkey te bevrijden? Maken van junglemasker, Kapmes maken van karton, speurtocht met nog meer leuke opdrachten. Uiteindelijk bevrijden de kinderen Monkey Donkey en krijgen alle kinderen een Jungle-Safari bag met een leuke verrassing en snoep/fruit-zakje naar keuze.

De kosten voor een Unicornfeest of een Jungle-Safari feest zijn 6,50 per kind.

Kinderverjaardag voor de hele familie?

Wilt u een kinderverjaardag voor de hele familie vieren in een speciaal thema? Ook hiervoor hebben wij mooie locaties, zowel binnen als buiten! Partyplanning Hieperdepiep biedt de volgende thema’s aan:

  • Jungle-feest
  • Superhelden-feest
  • Wild One Party
  • Frozen feest
  • Unicorn feest
  • Een eigen thema naar keuze?

De locatie wordt versierd aan de hand van het thema. Daarnaast zijn er verschillende extra mogelijkheden om de zorgen voor u uit handen te nemen, zoals thema-taart of cupcakes.

Neem contact op met beheerder@nieuwrotsoord.nl voor meer informatie en een overzicht van de prijzenlijst.

Reserveer