Theehuis

Nieuw Rotsoord is een laagdrempelige ontmoetingsplek waar iedereen zich veilig en welkom voelt en de mogelijkheid heeft in ons theehuis te genieten van onze zelfgebakken biologische producten.

Menukaart

Al onze hapjes en taarten en koeken maken we zelf en bieden we aan tegen  betaalbare prijzen. We gebruiken verse ingrediënten van biologische afkomst.
Vanzelfsprekend staan er ook koude dranken, versgebakken brood en huisgemaakte soep op de kaart. De soep verandert met de seizoenen.

U heeft ook wat betreft de koffie, thee veel om uit te kiezen. Bij de koffie gaat het om filterkoffie of luxe koffie  zoals cappuccino, koffie verkeerd en espresso;dat alles gezet van versgemalen bonen.
Bij de theeën is het assortiment zo groot dat we een speciale Theekaart gebruiken.

Warme lunch
Vindt u het leuk om af en toe buitenshuis te eten tegen een zeer betaalbare prijs? Wij organiseren een keer in de veertien dagen op dinsdag een warme lunch. Die wordt tussen 12.00 en 13.30 aangeboden en kost € 3,50. U dient wel te reserveren, of telefonisch (030 254 1662) of per e-mail (via Contact ).

Pannenkoekendag
Woensdags serveren wij tussen 11.30 en 14.00 uur pannenkoeken. Hiervoor hoeft u niet te reserveren. Een pannenkoek kost € 1,-