Kerst Inn (met arrenslee en film!)

Jim Carrey in Disney’s A Christmas Carol.

Kerst begint dit jaar wat vroeger dan anders, namelijk al op zondag 16 december. Dan is kinderboerderij Nieuw Rotsoord gehuld in kerstsferen en komt de wereld van Charles Dickens er tot leven. Bezoekers kunnen zich te goed doen aan glühwein, erwtensoep en warme chocolademelk. Voor de stevige trek zijn er barbecueworstjes en kaiserschmarrn verkrijgbaar. Of wat te denken van enkele gepofte kastanjes, vers van het vuur?
Kinderen kunnen hun ouders en grootouders verrassen met een zelf gemaakt kerststukje met kaarsen van echte bijenwas (kosten 1 euro). En als ze genoeg hebben van het knutselen, staat de arrenslee met Fries paard klaar voor een rondrit (1 euro per persoon). Voor de muzikale noot zorgt ons huiskoor Koor d’r niet bij. Iedereen mag meezingen (graag zelfs!).
Scrooge speelt dit jaar een belangrijke rol, want hij is de hoofdpersoon in de film A Christmas Carol. De film wordt om 16.00 en 19.00 uur gedraaid. Reserveren is verplicht en kan via beheerder@nieuwrotsoord.nl of telefonisch: 030-2541662. De film kost 1 euro per persoon.
De Kerst Inn begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. (De filmvoorstellingen zijn om 16.00 en 19.00 uur, dus na afloop).