Donatie

Als u anoniem wilt doneren vult u alleen een bedrag in. Als u uw gegevens achterlaat kunnen wij u op de hoogte houden van onze activiteiten. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden of gebruikt voor marketing doeleinden.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mailadres

Bedrag €*


*Vanwege transactiekosten van de bank is een minimumbedrag van € 1,5 nodig.

Wij hebben uw steun nodig

Kinderboerderij Nieuw Rotsoord heeft donateurs nodig. Wij krijgen van de gemeente Utrecht subsidie, maar dit wordt steeds minder. Bovendien mogen wij het geld niet besteden aan de aankoop en verzorging van dieren.

Wij verdienen al wel wat aan de verkoop van koffie, thee, honing en ijs. En we vragen een vergoeding voor het vieren van verjaardagsfeestjes op Nieuw Rotsoord. Maar eigenlijk hebben we meer inkomsten nodig. Dieren zijn duur en we zouden ook erg graag meer geld stoppen in de voorzieningen op het terrein. Bijvoorbeeld een extra klimtoestel voor de wat oudere kinderen. Wij vragen u daarom donateur te worden van Nieuw Rotsoord.
Doneren gaat heel gemakkelijk.

Vul hierboven het bedrag in dat u wilt doneren en u wordt doorgeleid naar een pagina waar u kunt betalen met uw eigen bankomgeving via iDeal. Elk bedrag is welkom*! Het is natuurlijk ook mogelijk om geld over te maken op rekeningnummer NL74 RABO 01034.32.248 t.n.v. Stichting Nieuw Rotsoord te Utrecht.

Alvast hartelijk dank, ook namens de dieren!
*Vanwege transactiekosten van de bank is een minimumbedrag van € 1,5 nodig.