Buitenbioscoop, vrijdag 19 juli

Buitenbioscoop Utrecht presenteert vrijdag 19 juli in de boomgaard van Nieuw Rotsoord de film Das Lehrzimmer.  De idealistische wiskundelerares Carla is nieuw op school, maar heeft al snel een goede band met de leerlingen. Tot op een dag geld is gestolen uit de lerarenkamer. Dat is het begin van een noodlottige kettingreactie, waardoor Juf Carla uiteindelijk klem komt te zitten tussen de schoolleiding en haar eigen leerlingen.

De film begint om 20.30 uur (bij slecht weer wordt de film binnen vertoond).
De entree is gratis (maximaal 50 personen, reserveren is niet mogelijk).
Neem zelf een stoel of kleedje mee en uiteraard ook hapjes en drankjes.

Tijdsduur: 1 uur en 38 minuten
Taal: Duits
Ondertiteling: Nederlands

Gezocht: gastvrouwen en -heren

Wat is er leuker dan de bezoekers van Nieuw Rotsoord te ontvangen  met koffie, thee en huisgemaakte taarten? Meld je daarom aan als vrijwilliger en kom ons team voor het theehuis versterken

Voor ons gezellige theehuis op Kinderboerderij Nieuw Rotsoord zoeken we een sociaal persoon om onze gasten te verwelkomen. Je wordt deel van ons grote vrijwilligersteam. Kinderboerderij Nieuw Rotsoord is een bewonersinitiatief in de wijk Hoograven. Met behulp van veel vrijwilligers, re-integranten, en stagiaires houden wij de groene oase in de wijk in stand.

Wat ga je doen?

  • Je verricht lichte horeca werkzaamheden waaronder koffieschenken, verkopen van huisgemaakte taart en het maken van een kleine lunch voor de bezoekers.
  • Horeca ervaring is niet nodig, dat kan je bij ons leren.
  • De werktijden worden in overleg bepaald. Heb je af en toe tijd, of wekelijks? Doe gezellig een keer een paar uurtjes mee in ons team en voel of je er blij van wordt.

Wat zoeken we?

  • Mensen met gastvrije houding die plezier hebben in contact met jong en oud
  • Alle leeftijdscategorieën
  • Flexibele of vaste beschikbaarheid in het weekeinde. We zijn vooral op zoek naar hulp in het weekeinde. Op zaterdag en zondag is ons theehuis geopend van 13:00 – 17:00. We hebben een pool vrijwilligers die met elkaar deze shiften afwisselen en aan de hand van beschikbaarheid maken we de planning. Mocht je maar 1 dagdeel in de maand willen helpen, dan kan dat dus ook. Alle hulp is welkom!
  • Het is ook mogelijk om doordeweeks te helpen in het theehuis tussen 09:00 – 17:30. Tijden en uren zijn in overleg.

Wat bieden we?

  • Een bijzondere werkplek in een groene omgeving
  • Warm team
  • Een uitstekende mogelijkheid om de Nederlandse taal te oefenen
  • Mensen leren kennen
  • Werkervaring opdoen en CV aanvullen/opbouwen
  • Jaarlijkse gezellige bijeenkomsten voor vrijwilligers
  • Meedoen aan activiteiten zoals qigong lessen

Heb je af en toe een dagdeel in het weekeind of doordeweeks tijd om ons te helpen en ben je enthousiast geworden? Meld je aan en kom erbij! Aanmelden kan in het theehuis of via de Vrijwilligerscentrale Utrecht.

Buitenbioscoop 5 juli

Buitenbioscoop Utrecht presenteert vrijdag 5 juli in de boomgaard van Nieuw Rotsoord de komische dramafilm: The Holdovers.
Het is winter 1970, bijna kerstmis en iedereen gaat gezellig naar huis. Op een handjevol arme achterblijvers na, the holdovers.
Onder hen de chagrijnige en strikte professor Paul Hunham, schoolkok Mary Lamb en een van Pauls leerlingen, de opstandige Angus.
Adres: Briljantlaan 101, Utrecht
Tijd: 20:30
Entree: Gratis
Max 50 personen.
Neem mee: stoel, kleed en hapjes en drankjes.
Reserveren is niet mogelijk.
Tijdsduur: 2 uur 13 min
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
info: buitenbiosutrecht@gmail.com