Qigong, meditatie en reiki

Nieuw Rotsoord is een groene oase in een druk stadsdeel. Een oase voor lichaam en geest. Daarom is Nieuw Rotsoord ook de ideale locatie voor onder meer qigong, meditatie en reiki-behandelingen.

Beheerder Angelique Roos geeft qigong-lessen. Qigong is een eeuwenoude Chinese bewegingsleer, die ervoor zorgt dat de beoefenaar zijn of haar lichamelijk en psychisch welbevinden verbetert. De lessen voor beginners zijn op maandag van 8.45 tot 9.45 uur. De lessen voor gevorderden van 9.45 tot 10.45.

Op donderdag verzorgt Eva Jacobs van 9.30 tot 10.30 uur Eva meditatie-oefeningen om helemaal tot rust te komen. Kijk voor meer informatie op bridgeoflifestudio.com.

Simon Tempelman geeft reiki-behandelingen. Het woord Reiki bestaat uit de Japanse karakters Rei en Ki. Rei betekent universeel of onbegrensd en Ki betekent levensenergie. Reiki betekent dus universele levensenergie. Reiki is een natuurlijke geneeswijze waarbij de levensenergie wordt doorgegeven door handoplegging. De Reiki behandelaar laat de energie door zijn of haar handen stromen en legt ze op plaatsen op het lichaam van de cliënt of net er boven om zo de energie door te geven. Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op reikitempel.nl.